Standaard

Hallo allemaal,

Helaas is de lockdown weer verlengd. We moeten nu wachten met de weg opgaan tot minimaal 2 maart. Alle examens en theorie-examens liggen eruit. Dus we moeten nog even geduld hebben met elkaar. Deze tijd geeft wel de mogelijkheid om je theorie te leren ;). Theorie-examens kunnen na 17 mei gereserveerd worden.

Groetjes jullie rijschool Guit

Berichten

Standaard

Hallo allemaal,

Nu de rijscholen weer open mochten, zijn ook wij de weg weer opgegaan.

Met een nieuwe werkwijze van extra maatregelen is het even wennen maar zijn we blij om de leerlingen weer te kunnen begeleiden naar dat felbegeerde rijbewijs.

De afgelopen weken mochten er maar 2 personen in de auto aanwezig zijn, dus hadden we met een logistieke uitdaging te maken. Gelukkig is dit allemaal goed gegaan. Maar we zijn blij dat we volgende week weer met 3 personen in de auto mogen. Weer een stapje verder naar het lesgeven als vanouds.

Ook veel nieuwe leerlingen stromen binnen en willen zich het rijden eigen maken. Daar zijn we erg blij mee. Welkom aan jullie!

Hoe vergaat het jullie in deze tijden? Zit je vol ongeduld te wachten tot je een examen kunt laten inplannen? Of begin je net en heb je lekker veel tijd nu je weinig andere dingen kunt doen? We zijn benieuwd naar jullie verhalen.

Groetjes van jullie rijschool Guit