Over ons

Pagina

Rijschool Guit (Gerrit UITbeijerse) is een kleine zelfstandige rijschool die sinds 1987 werkzaam is in Waddinxveen en omgeving. Al meer dan 30 jaar zijn wij een begrip in de rijschoolwereld.

Voor het B-rijbewijs rijden wij in een Kia Cee’d. Voor het aanhangwagenrijbewijs wordt gebruik gemaakt van een Ford Transit bus met dubbele cabine.

Alle rijlessen worden gegeven door Gerrit die, voordat hij met de rijschool startte, 10 jaar beroepschauffeur is geweest. Hij heeft inmiddels meer dan twee miljoen kilometer rijervaring.
Je lest dus altijd met dezelfde instructeur en in dezelfde auto.

De rijschool is gevestigd in Waddinxveen. Wij bedienen ook de omliggende plaatsen zoals Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Boskoop, Hazerswoude, Benthuizen, Zoetermeer, Moerkapelle, Zevenhuizen en Moordrecht. Het is eveneens mogelijk om vanaf station Gouda of eventueel station Rotterdam Alexander te lessen.

Rijschool Guit heeft scherpe tarieven welke te vinden zijn onder tarieven overzicht. De student en de klant zonder werk komen wij tegemoet; op werkdagen overdag krijg je € 5,00 korting ten opzichte van de lesprijs voor de avond en de zaterdag. Ook bieden wij verschillende pakketten met scherpe prijzen aan.

Bij ons krijg je een gratis theorieopleiding, kijk daarvoor bij acties.

Rijles nemen kan vanaf 16½ jaar, je kunt dan examen doen als je 17 jaar bent. Zie de site van 2toDrive voor meer informatie.